S veseljem vas pozivamo na promociju knjige Andreje Tonč „Moja priča o Zagrebu“ koja će se održati 18. svibnja 2023. u 18:30 u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke (Dolac 8, Zagreb).

Uz autoricu, na promociji će govoriti zagrebački pjesnik i književnik Ivan Milčec i urednica Đurđica Vitković, a raspravu će moderirati Ana Zbiljski u ime Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke.

„Moja priča o Zagrebu“ čitateljima otvara portal u minula vremena te otkriva život kakvim se živjelo u Zagrebu sedamdesetih i osamdesetih godina.
Ove priče na neodoljiv i duhovit način spajaju ulice zagrebačke sadašnjosti s dvorištima autoričina odrastanja. Andreja Tonč ovom knjigom ispisuje svoj Zagreb, prepun skrivenih oaza i kutaka za ispijanje kave i malinovca te ocrtava vizure grada koji je pozadina i glavni lik svake priče.

Autorica ne skriva svoju prisutnost u tekstu, već ponosno nosi ulogu Zagrepčanke i domaćice koja vodi u razgledavanje njezina grada. Priče donose portret jednog vremena, ali i portret osebujnih ličnosti koje sa svojim gradom žive i dišu, ljudi koji čine grad. „Moja priča o Zagrebu“ govori o prijateljima i susjedima koji su uvijek tu jedni za druge, svakodnevnim dogodovštinama, spontanim druženjima, slavljima, ulicama ispunjenim dječjom igrom te o gradu koji prije svega voli sebe.

Za sva dodatna pitanja, kao i prijave dolaska možete se obratiti na: 091 504 25 58 ili info@andrejatonc.hr

Više informacija o samoj knjizi možete saznati i na www.mojapricaozagrebu.hr