Naše objave u Noći muzeja možete pratiti na sljedećim poveznicama:

 

Ta luda moda – Martina Findrik

Zagorkine su junakinje uvijek lijepo odjevene. No mislite li da ta moda bila baš tako divna? O nekim malo manje lijepim akspektima mode priča vam Martina Findrik.

 

U lovu na ženike! – Ana Zbiljski

Osim što svoje junakinje lijepo odijeva, Zagorka im uvijek nađen i prikladnog ženika. Ipak, obično su ženici ti koji love junakinje, a ne obrnuto. Pa o kakvom se onda to lovu na ženike radi? Saznajte od Ane Zbiljski.

 

Dolazak mumije u Zagreb – Martina Piškor

Mumija? U Zagrebu? I još povezana sa Zagorkom? Martina Piškor ispričat će vam ukratko kakva je to mumija stigla u Zagreb i zašto.

 

Zbog politike u kriminal! – Neda Novosel

Intrigantno… Znači li to da se netko počeo baviti kriminalnom zbog politike ili nešto posve drugo? I tko je to bio? Sve će vam to objasniti Neda Novosel.

 

“Odbjegli” grof – Ana Zbiljski

Kakav to grof bježi? Od čega bježi? Je li i on prešao u kriminal? ? I tko je on uopće? Možda vam Ana Zbiljski može dati odgovore na ta pitanja.

 

“Škandalozno” odijevanje – Martina Piškor

Kad smo već kod svakakvih škandala, treba spomenuti i tu škandaloznu odjeću. Koju, pitate se? Reći će vam Martina Piškor.

 

‘Ta stara viče i danas kao što je vikala nekoć’ – Neda Novosel

Zagorka je sebe prikazivala kroz razičite likove, ali u jedan je zaista stavila samu sebe. Ako želite saznati gdje, samo pitajte Nedu Novosel.

 

Za gablec – safalada! – Martina Findrik

Nakon svih večerašnjih pustolovina – oblačenja i preoblačenja, dočeka mumije, traženja odbjeglog grofa, lova na ženike, istraživanja kriminalnog svijeta i druženja s kolporterkom Marijom, vrijeme je da nešto založimo. A Martina Findrik zna koji je najbolji obrok – safalada!

 

Hvala što ste nas pratili i sudjelovali u još jednoj Noći muzeja!